Η αποστολή των δεμάτων γίνεται:

Μέσω ΕΛΤΑ με χρέωση 3.50€ έως 3kg δέμα και για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 0.90€.

Η παράδοση πραγματοποιείται σε 3-6 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα και τον τόπο αποστολής.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ

Αποστολή με αντικαταβολή

2.00 €

Παραλαβή Σάββατο

1,00 €

Εκ νέου επίδοση (3η Επίδοση)

1,00 €

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (23%)

 

  • Για αποστολή με courier ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες σε αστικά κέντρα και 2-3 ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.Το κόστος του courier επιβαρύνει τον παραλήπτη.
  • Για παραγγελίες πάνω από 70 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 
  • Για την σωστή παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ελέγχετε το δέμα τη στιγμή της παράδοσης από τον υπάλληλο του πρακτορείου μας και να ελέγχετε προσεχτικά την κατάσταση των προϊόντων σας (ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δεμάτων μεγάλου όγκου). 
  • Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε ότι η κατάσταση του δέματος σας είναι μη αποδεκτή ("χτυπημένα" ή κατεστραμμένα δέματα, σκισμένα ή κατεστραμμένη συσκευασία) παρακαλούμε να μην παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και να δηλώνετε στο πρακτορείο άρνηση παραλαβής. Παρακαλούμε να μας δηλώσετε άμεσα [ εντός 24 ωρών] το πρόβλημα σας στο τηλέφωνο 2310846790 ή στο e-mail info@katiginetai.gr και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την διευθέτηση της παραγγελίας σας. 
  • Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο 2310846790 να γίνονται παραδόσεις και αποστολές βάση των αναγκών σας.