Οροι Χρήσης: 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για να κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει πρώτα να έχετε γίνει μέλος μέσω της φόρμας εγγραφής μέλους όπου θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mailaddress) κ.λ.π.


Το katiginetai.gr δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών/πελατών του. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση στο κατάστημά μας.

Το  katiginetai.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Η  katiginetai.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. 

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει. Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι απολύτως ασφαλείς.


Το  katiginetai.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μη κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α. Οι τιμές ισχύουν και για παραλαβή από το κατάστημα. Στις τιμές που αναγράφονται η πρώτη είναι η τιμή που ορίζει ο εκδότης και η δεύτερη είναι η τελική με την έκπτωση που πουλάμε εμείς στον πελάτη μας. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία θα προστεθούν αφού ορίσετε τον τόπο και τον τρόπο αποστολής της. Υπάρχει περίπτωση το βιβλίο να μην είναι διαθέσιμο στον εκδότη λόγω έλλειψης αποθέματος ή να έχει κάποια ανατίμηση. Και για τις δύο αυτές περιπτώσεις θα ενημερώνεστε άμεσα από εμάς είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά.

Το  katiginetai.gr εκδίδει αποδείξεις λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ, Επάγγελμα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310846790.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι τη στιγμή όπου θα αποσταλεί η παραγγελία σας. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.

 

Διαδικασία επιστροφής 
Το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, να το πραγματοποιήσετε, έπειτα από συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. 

Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της παραγγελίας σας είναι τα προϊόντα που βρίσκονταν σε αυτήν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως αγοράστηκαν, μέσα στην πλήρη αρχική τους συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών, αξεσουάρ, κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής.

Αποδεικτικό Επιστροφής 
Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς της επιστρεφόμενης παραγγελίας.

Αν σας είχε κοπεί τιμολόγιο θα πρέπει να μας εκδώσετε δελτίο αποστολής - επιστροφής και εμείς αντίστοιχα να να σας εκδώσουμε πιστωτικό τιμολόγιο. Περιπτώσεις επιστροφών

  • Αν αλλάξετε γνώμη για την παραγγελία σας

Για την επιστροφή σας θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος αποστολής/επιστροφής των προϊόντων. 

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. 

  • Ελαττωματικά Προϊόντα (Κατασκευαστικό ή Σπασμένο)

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων.
Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. 

Στην επιστροφή συνυπολογίζονται  και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

  • Ελαττωματικά Προϊόντα (Κακή Χρήση)

Α το προϊόν είναι ελαττωματικό λόγω κακής χρήσης του πελάτη δεν δύναται να επιστραφεί.

  • Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει και να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του προϊόντος , είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν  πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση στην οποία απεστάλη χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις.
Σε περίπτωση επιστροφής, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. 

Στην επιστροφή συνυπολογίζονται  και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

  • Μη ολοκληρωμένη Εκτέλεση Παραγγελίας

 Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί καθόλου κάποιο προϊόν που είχε παραγγελθεί, θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος ή θα αποστέλλετε εκ νέου χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους του πελάτη.
Σε περίπτωση επιστροφής αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

Οδηγίες για την παραλαβή της παραγγελίας:
Για την σωστή παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ελέγχετε το δέμα τη στιγμή της παράδοσης από τον υπάλληλο του πρακτορείου μας και να ελέγχετε προσεχτικά την κατάσταση των προϊόντων σας (ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δεμάτων μεγάλου όγκου). 

Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε ότι η κατάσταση του δέματος σας είναι μη αποδεκτή ("χτυπημένα" ή κατεστραμμένα δέματα, σκισμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία) παρακαλούμε να μην παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και να δηλώνετε στο πρακτορείο άρνηση παραλαβής

Παρακαλούμε να μας δηλώσετε άμεσα (εντός 24 ωρών) το πρόβλημα σας στα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος μας (είτε στο τηλέφωνο 2310846790 στο e-mailinfo@katiginetai.gr) και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την διευθέτηση της παραγγελίας σας.